SOBRE MI

Director

Als 20 anys m’inicio per casualitat en en món del Balls de Saló. Dos anys després m’inicio en el mon del Ball Esportiu on, amb la meva parella de ball la Daria Navarra arribem a ser finalistes als campionats d’Espanya de Ball Esportiu i la primera parella espanyola en superar una ronda en Balls Standard i Balls Llatins a la prestigiosa competició interacional de Blackpool..

Quan la Daria deixa la competició m’inicio en la docència i junt amb membres de l’antiga Associació de Balls de Saló de Castelldefels inaugurem l’Espai de Ball. Molts ballarins dels que avui són considerats dels millors d’Espanya s’inicien a la nostra escola.

Posteriorment, i seguint amb la meva formació profesional obtin totes les titulacions nacional e internacional rel.lacionades am ball de saló i esportiu.

Sóc anomenat Vicepresident de l’Associació Espanyola de Profesors de Balls de saló, membre de la Comisió Tècnica de la FEBD, responsable de formació de la FEBD (impartint xerrades i congressos per tot el territori nacional i internacional).

També soc designat per la WDSF per iniciar el Ball Esportiu a Colòmbia, viatjant repetidament a Bogotà, Manizalez, Cali i Pereira per impartir tallers de Ball Esportiu.

 

 

 

FORMACIÓ ACADÈMICA

Professor de Balls de Saló Titulat per l’AEPBSD (Associació Espanyola de Professors de Balls de Saló i Esportiu) amb el Nivell Fellow d’Standard i Llatins i Salsa- Màxima titulació a nivell internacional

Entrenador de Ball Esportiu titulat per la FEBD (Federación Española de Baile Deportivo) amb el Nivell “A” d’Standard i Latí – Màxima titulació a Nivell Federatiu.

Jutge internacional tant de la WDSF (Wold Dancesport Federation) com del WDC (World Dance Council).

Instructor certificat de Zumba®, Zumba® Kids, Zumba® Kids Jr, Zumba® Gold, Zumba® Step i Zumba® Toning.

Instructor certificat de Jumping® i Jumping® Kids