casal de semana santa, casal de setmana santa

CASAL DE SETMANA SANTA

DEL 21 AL 24 DE MARÇ DE 2016

DURANT ELS DIES DE SETMANA SANTA, ELS PARES TENEN GARANTITZADA LA DIVERSIÓ I L’APRENENTATJE DELS SEUS FILLS…

 

Vols que els teus fills visquin una experiència única?. BALLuga’t et presenta el seu casal de Setmana Santa, on els teus fills es convertiran en estrelles, sent els protagonistes d’un dels musicals més famosos que existeixen.

 

 

BUSQUES ALGUNA ACTIVIDAD DIFERENT?

No volem que ni tu, ni els teus fills tingueu la sensació de que el nostre casal és un “parking de colònies”. Des de les 9 del matí fins a les 13:30, els vostres fills gaudiran d’un ampli ventall d’activitats, dansa i ball, relacionats amb:

 

  • JAZZ
  • BALLET CLÀSSIC
  • ANGLÈS
  • MAQUILLATJE
  • MANUALITATS
  • TEATRE

 

 

¿QUÉ FEM?

En aquest 4 dies treballarem un musical, realitzant una petita demostració pels pares, el dijous a darrera hora, mostrant així el que s’ha après durant tota la setmana.

 

 

¿PER QUÈ  a BALLuga’t?

Tenim 20 anys d’experiència ensenyant a ballar a Castelldefels, pel que et garantim la nosta qualitat, professionalitat i experiència dia a dia. Nosaltres et garantim l’aprenentatge i la diversió dels teus. Vine a ballar amb nosaltres!!

 

 

¿QUAN?

Del dilluns 21 al dijous 24 de març. De 9:00 a 13:30
Per a aquelles famílies que ho desitgen es podrà contemplar un servei d’acollida de 08:00 a 09:00 (més informació a la recepció del centre).

“Balla amb els peus,

tria amb el cap!”

 

¿PREU?

45€.

 

 

ESTEM SEGURS DE L’ÈXIT DEL NOSTRE CASAL DE SETMANA SANTA:

El nostre equip de professors i monitors està especialitzat en totes les activitats que us oferim, amb una gran experiència contrastada, el que els fa bons didactes i grans amics dels nens i la gent jove.

APUNTA’T!

Tornar