clase de Jumping

NOU HORARI!! Classe oberta de Jumping Fitness®

4 de Març de 2016

JUMPING FITNESS és ideal per a
Tots aquell que volen divertir-se, però sense oblidar el treballar per tonificar, definir i moldejar el cos, sense impactes!!

 

Descubreix la darrera tendència en fitness
Jumping ® és un sistema d’entrenament físic dinàmic, un entrenament únic desenvolupat sobre un trampolí hexagonal, sense molles, anomenat Jumping ® PROFI Trampoline, el que evita els impactes típics d’altres modalitats esportives (Running, Zumba, aeròbic…). Jumping ® va nèixer amb l’idea de desenvolupar un programa d’exercicis, que reforça considerablement el cos i la ment, mantenint sempre un alt estímul físic i, per suposat, diversió.

 

La base del Jumping ® és una combinació de salts ràpids i lents, variacions de pasos aeròbics tradicionals, sprints dinàmics i elements de “power sports”. L’exigència dels exercicis garantitza que tot els teu cos es veurà enfortit.

 

Jumping ® és tres vegades més eficaç que còrrer, degut als canvis constants de gravetat , on més de 400 músculos s’activen i relaxen a l’hora. Això ès molt més que amb la majoria d’altres tipus d’esports de resistència.

 

L’origen del Jumping®
Va ser al 2001, quan dos joves instructors de Spinning i Aeròbic, la Jana Svodova i en Tomas Burianek cercaven un canvi en les seves pràctiques esportives. Va ser en aquest moment quan, per casualitat, van trobar-se amb un llit elàstic circular. Van començar a pensar la forma d’integrar el llit elàstic en els seus exercicis. La forma d’incorporar passos aeròbics i salts.

 

“Vam pensar en moltes coses, vam probar d’acoplar el manillar a llit elàstic i ho vam intertar tot, desde lo possible a l’implossible, dia i nit. Això va portar a la creació de la primera fase de Trampolins Jumping®” Recorden la Jana i en Tomas.

 

Tot això va tenir lloc a Tabor, ciutat de la regió de Bohèmia del Sur, a la república Txeca, bressol d’una nova activitat física, anomenada Jumping®. Han passat ja 14 anys desde l’inici i, avui en dia, el Jumping® s’ha expandit a 28 països de tot el món en 4 continents.

 

Quan i on?
Divendres, 4 de Març de 2016
de 20:20 a 20:50 i de 21:00 a 22:30 (2 grups)
BALLuga’t – Espai de Ball, Esport i Benestar
C/. Tomàs Èdison, 20
08860-Castelldefels (Barcelona)

 

Professor
Carles González
Instructor certificat de Jumping Fitness®

 

Preu
Gratis
Places limitades (Reserva el teu trampolí)
Tornar