Gyrotonic

A les classes de Gyrotonic® de l’escola de ball ballugat castelldefels expliquem el mètode Gyrotonic®. És original i un moviment únic, que té les seves arrels en el Ioga, Tai Chi, i la dansa. Les seqüències d’exercicis Gyrotonic® es componen de moviments circulars i en espiral, que flueixen a la perfecció en les repeticions rítmiques, amb la respiració corresponent.

Amb els exercicis de Gyrotonic®, cada moviment flueix cap al següent, la qual cosa permet que les articulacions es moguin a través d’un rang natural de moviment sense sacsejades o compressió. Aquestes seqüències estan acuradament elaborades per crear equilibri, eficiència, resistència i flexibilitat.

El cos està dissenyat per funcionar com un sistema harmònic, permetent la transició d’un moviment a l’altre sense problemes i eficientment.

El creador del mètode Gyrotonic®, Juliu Horvath , disseny especialment els equips entorn d’aquests patrons de moviment naturals del cos humà.

Per això és que els equips Gyrotonic® són altament ajustable, es poden personalitzar per adaptar-se a cada persona.

S’adapten parts tals com l’altura, el braç, la longitud de la cama i la capacitat física .

La Classes de Gyrotonic® pot adaptar-se a la capacitat de qualsevol persona.

El mètode Gyrotonic® és practicat per persones de totes les classes, incloent als atletes i ballarins, estudiants, nens, 3era edat i persones amb discapacitat

TITLE

  • Estimula la circulació de la sang i el sistema respiratori
  • Ajuda a guanyar elasticitat
  • Contribueix a corregir males postures
  • Permet millorar l'equilibri i els reflexes
  • Desenvolupa l'expresió corporal
  • la oïda i la memòria

Tornar