Hip Hop

El Hip-Hop és un moviment artístic que va sorgir als Estats Units a finals dels anys 1960 en les comunitats afroamericanes i llatinoamericanes de barris populars novaiorquesos com el Bronx, Queens i Brooklyn, on des del principi es van destacar manifestacions característiques dels orígens del hip- Hop, per exemple, la música (Funk, Rap, Blues, DJing), el ball (Hustle, Uprocking, Iindy Hop, Popping, Locking, etc.) i la pintura (aerosol, bombing, murals, political graffiti).

 

La dansa Hip Hop anomenada, en termes genèrics, “Street Dance” o “Dansa Urbana”, es refereix als diferents estils de dansa del carrer ballats sobretot amb música Hip Hop.

 

La primera dansa original associada al Hip Hop és el Breakdance, que va aparèixer a Nova York durant els anys 70 i es va convertir en un element de base de la cultura Hip Hop. El Breakdance, com els diversos estils de danses Funk, el Locking i el Popping que van ser incorporats en el Hip Hop llavors, estan ara considerats com estils “Old School” (vella escola).

 

En els nostres cursos es treballa tant a nivell “lúdic o social” com a nivell competitiu amb dos grups que participen habitualment en competicions per tot el territori nacional: Rock di Vogue i Gauzy Crows.

TITLE

  • LISTA

Tornar

Disciplines Relacionades

FUNKYjazz