ESPACIO SINGLE

¡ESCOGE LA ACTIVIDAD QUE MAS TE GUSTE PARA PONERTE EN FORMA!

Yoga

Vinyasa yoga es un yoga dinámico (es una variante dentro del Hatha yoga), donde se combina la realización de posturas (asanas) con la respiración de manera fluida y dinámica. Se inspira en el sistema tradicional de Ashtanga Vinyasa Yoga...

Ver más

Mums & Kids

A les classes de mums&kids de l’escola de ball ballugat castelldefels tenim una classe disenyada per la mare en la seva fase de postpart , per enfortir, tonificar i estirar el seu cos a la mateixa vegada que enfortim el vincle amb el nadó.

Ver más

Gyrokenesis

A les classes de gyrokenesis de l’escola de ball ballugat castelldefels solucionem els teus problemes físics. Aquest exercici proposa un benestar integral, doncs facilita millorar els moviments del cos

Ver más

Gyrotonic

A les classes de Gyrotonic® de l’escola de ball ballugat castelldefels expliquem el mètode Gyrotonic®. És original i un moviment únic, que té les seves arrels en el Ioga, Tai Chi, i la dansa.

Ver más

Claqué

A les classes de claqué de l’escola de ball ballugat castelldefels, dansa originària dels Estats Units que alhora és instrument musical i que permet un alt grau d’improvisació i creativitat.

Ver más

Pilates

texto castellano

Ver más