ESPAI JOVE

TRIA L'ACTIVITAT QE MÉS T'AGRADI PER POSAR-TE EN FORMA!

Jazz

A les classes de jazz de l’escola de ball balluga't castelldefels treballem els passos principals del jazz musical sense deixar de costat la base tècnica del ballet, a partir del ritme de la música jazz i la música moderna.

Veure mes

Ballet

A les classes de ballet de l’escola de ball balluga't castelldefels tenim una classe ideada per posar-te en forma, tonificant i estirant. Basat en els exercicis clàssics del ballet.

Veure mes

Baby Ballet

A les classes de Baby Ballet de l’escola de ball balluga't castelldefels proporcionem als petits l’oportunitat de desenvolupar una relació positiva amb el seu cos, aprenent els fonaments de la dansa mitjançant l’exploracó i el joc.

Veure mes

Modern

A les classes de modern de l’escola de ball ballugat castelldefels vivireu les experiències de moviment que ajuden a desenvolupar la capacitat expressiva del cos.

Veure mes

Funky

A les classes de funky de l'escola de ball balluga't Castelldefels, trobareu un gènere d'estils de coreografies que es podria definir com una mescla de qualsevol estil de dansa on l'enfocament està posat en l'actitud dels seus protagonistes.

Veure mes

Hip Hop

A les classes de hip hop de l'escola de ball balluga't Castelldefels, trobareu tota l'expressió d'un moviment artístic que va sorgir als Estats Units a finals dels anys 1960 en les comunitats afroamericanes i llatinoamericanes de barris populars novaiorquesos.

Veure mes